Από τέσσερις αστυνομικούς φρουρείται σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο Τζάνειο, ο 39χρονος γυναικοκτόνος της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές.
Ο 39χρονος, μετά την αποσωλήνωσή του στο «Αττικόν» εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, καθώς ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.
Συστήνεται, ωστόσο, η αυστηρή επιτήρησή του καθώς κρίνεται ικανός να αποπειραθεί ξανά να κάνει κακό στον εαυτό του, κάτι που θεωρούν σίγουρο άνθρωποι του περιβάλλοντός του, όπως μεταδίδει το Mega.
Στο Τζάνειο ο 39χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς, ενώ παραμένει δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, αφού έχει κάνει ζημιές στο δωμάτιο.
Από τον ειδικό πραγματογνώμονα και την ειδική ψυχιατρική έκθεση που θα παραδώσει στην 25η ανακρίτρια θα καθοριστούν οι εξελίξεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Ο ειδικός επιστήμονας θα εξετάσει τον 39χρονο δράστη, προκειμένου να κρίνει αν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και αν θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή ή σε κάποιο ψυχιατρικό νοσοκομείο.
Όπως ισχυρίζονται συγγενείς και φίλοι της άτυχης Κυριακής, ο δράστης «τα έχει τετρακόσια», ενώ οι τέσσερις ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.
πηγές: ethnos.gr/ in.gr