Κυριακή, 22 Ιουνίου, 2025
  • Ο Σταθμός
  • Δήμος Ηρακλείου
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
Home Top News

Τραμπ- Βανς πήραν το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

από Ελίζα Λιμοντζόγλου
Πριν 11 μήνες
σε Top News
Τραμπ- Βανς πήραν το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε και επίσημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την υποψηφιότητα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ είναι Τζ. Ντ. Βανς ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε από το ξεκίνημα της διαδικασίας αρκετές ψήφους για να γίνει υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία, με την αντιπροσωπεία από τη Φλόριντα να τον βάζει στην κορυφή.

Ο Τζ. Ν. Βανς, Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής από το Οχάιο , υπήρξε κάποτε σφοδρός επικριτής του πρώην προέδρου, ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα από τους πιο σθεναρούς υπερασπιστές του.

Η ανακοίνωση, που μεταδόθηκε στους ιστότοπους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ, Truth, έγινε κατά την έναρξη του τετραήμερου Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι.

«Μετά από μακρά συζήτηση και σκέψη, και λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ταλέντα πολλών άλλων, αποφάσισα ότι το άτομο που ταιριάζει καλύτερα στη θέση του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο γερουσιαστής JD Vance της Μεγάλης Πολιτείας του Οχάιο» έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η επιλογή του Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς, συγγραφέας των απομνημονευμάτων “Hillbilly Elegy”, θα μπορούσε να αυξήσει τη συμμετοχή των υποστηρικτών του Τραμπ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, καθώς οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι είναι πολύ δημοφιλείς στη βάση του Ρεπουμπλικανικού υποψηφίου.

Επόμενη ενέργεια είναι να οριστεί από τον κυβερνήτη του Οχάιο, Μάικ Ντιβάιν ο αντικαταστάτης του Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς.

Μετά την ανακοίνωση του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ ότι επέλεξε τον Τζ. Ντ. Βανς για αντιπρόεδρό του στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επέκρινε τον γερουσιαστή από το Οχάιο ότι φιλοδοξεί να πλήξει φορολογικά τη μεσαία τάξη και να ευνοήσει παράλληλα τους πλούσιους.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δημοκρατικός πρόεδρος ανέφερε πως παρά «τα μεγάλα λόγια» του για την εργατική τάξη, ο γερουσιαστής του Οχάιο και ο Τραμπ «θέλουν να αυξήσουν τους φόρους για τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης, αλλά να τους περικόψουν για τους πλούσιους».

«Λοιπόν, δεν σκοπεύω να τους το επιτρέψω», υπογραμμίζει ο Τζο Μπάιντεν στην ανάρτηση που καταλήγει με το μήνυμα: «Προστατέψτε τη Δημοκρατία. Νικήστε (το δίδυμο) Τραμπ-Βανς».

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο νεότερος δήλωσε σήμερα ότι δεν εγκαταλείπει την κούρσα, αφότου το Politico μετέδωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ του ζήτησε να τον στηρίξει κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα.

«Πολλές φήμες κυκλοφορούν σχετικά με τη συνάντησή μου, σήμερα το πρωί, με τον πρόεδρο Τραμπ», ανέφερε ο Κένεντι σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter). «Το βασικό θέμα μας ήταν η εθνική ενότητα και ελπίζω να συναντήσω επίσης τους ηγέτες των Δημοκρατικών για αυτό το ζήτημα. Όχι, δεν εγκαταλείπω την εκλογική κούρσα», υπογράμμισε.

Προηγ.

«Μετωπική» Κομισιόν – Ουγγαρίας

Επόμ.

Συνάντηση Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ με τον Μ. Κόνσολα

Επόμ.
Συνάντηση Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ με τον Μ. Κόνσολα

Συνάντηση Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ με τον Μ. Κόνσολα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Τώρα στον αέρα

  • 94fm Eclectic Music
    00:00 - 23:59

Ροή ειδήσεων

Τηλεργασία: Σπίτι ή γραφείο προτιμά η Ευρώπη; – Η Ελλάδα παραμένει… «πίσω»

Τηλεργασία: Σπίτι ή γραφείο προτιμά η Ευρώπη; – Η Ελλάδα παραμένει… «πίσω»

20/06/2025
Ιράν: Το Ισραήλ χτύπησε νοσοκομείο στην Τεχεράνη

Ιράν: Το Ισραήλ χτύπησε νοσοκομείο στην Τεχεράνη

20/06/2025
Σε επαγρύπνηση ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία εξπρές

Σε επαγρύπνηση ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία εξπρές

20/06/2025

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE

Επικοινωνία 94fm
Επικοινωνία 94fm
LIVE

Το περιοδικό του Επικοινωνία | Τεύχος 14

Facebook Instagram Youtube

Ο Επικοινωνία 94FM, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, είναι από τους πρώτους σταθμούς που εξέπεμψαν με την απελευθέρωση της ραδιοφωνίας το 1989.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  • Διαύγεια
  • Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε
  • Διαφημιστείτε στον 94fm
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies

Μέλος της ΕΔΗΡΤΜΜΕ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2024 94fm.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
No Result
View All Result