Δεν υπάρχει φθινόπωρο χωρίς ένα πλεκτό φόρεμα: Τα 6 trends που πρωταγωνιστούν φέτος

Άνετα και cozy θα συνδυαστούν με flats και μπότες.

Προσωπικά θεωρώ ότι τα πλεκτά φορέματα είναι αρκετά υποτιμημένα στην εγχώρια fashion σκηνή. Από τη μία υπάρχουν οι γυναίκες που τα φοράνε φανατικά και από την άλλη όσες δεν έχουν ακόμα καταλάβει την πραγματική τους αξία. Και αυτό γιατί έχουν μάλλον ταυτίσει απόλυτα στο μυαλό τους τη λέξη «πλεκτό» με ένα ωραίο πουλόβερ, που θα συνδυάσουν αναγκαστικά με ένα τζιν παντελόνι ή μία pencil φούστα. Στην πραγματικότητα, όμως, τα πλεκτά φορέματα είναι πολύ πιο πρακτικά και stylish από όσο νομίζεις και μπορώ εννοείται να στο αποδείξω με επιχειρήματα, πριν ακόμα σου πω ότι είναι προφανώς μία από τις τάσεις που ξεχωρίζουν μέσα στο φετινό φθινόπωρο.

Paris-str-S25-2468.jpg

Όλα ξεκίνησαν από εκείνη την περίεργη περίοδο του Covid-19, όταν ο εγκλεισμός μας στα σπίτια μας έκανε την γκαρνταρόμπα μας να αλλάξει εντελώς μέσα σε μόλις έναν μήνα. Πήγαμε από τα extravagant εντυπωσιακά σύνολα στα μαλακά basics που δίνουν την αίσθηση του δεύτερου δέρματος. Κάπως έτσι, λοιπόν, ανακαλύψαμε εκ νέου τις φόρμες και τα κολάν μας, τα μαλακά pyjama sets και τα cozy πλεκτά φορέματα και παντελόνια. Τα knitted dresses, λοιπόν, έγιναν ένα item επένδυση εκείνη την περίοδο και εμείς ξαφνικά αποκτήσαμε πολλά μαλακά φορέματα που εφαρμόζουν υπέροχα στο σώμα και συνδυάζονται τέλεια με τα δερμάτινα αξεσουάρ μας.

Paris-str-S25-0574.jpg

Κάπως έτσι τα knitted dresses απέκτησαν μια σταθερή παρουσία στη ζωή μας και αυτό το φθινόπωρο είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις με οίκους όπως η Bottega Veneta και ο Ferragamo του Maximilian Davis να έχουν βάλει τα πλεκτά σε πρώτο πλάνο. Ένα πλεκτό φόρεμα είναι εξάλλου κατάλληλο για casual αλλά και βραδινές εμφανίσεις και όσο ακόμα δεν χρειαζόμαστε παλτό πάνω μας είναι η τέλεια ευκαιρία να τα αναδείξουμε. Τα χρώματα και τα διαφορετικά μοτίβα μας δίνουν έμπνευση να πειραματιστούμε, ενώ το δέρμα είναι το καλύτερο υλικό για να συνδυάσεις αυτή την εποχή ένα τέτοιο φόρεμα. Και λέγοντας δέρμα εννοώ τα δερμάτινα παπούτσια και τις τσάντες. Στην παρακάτω gallery θα δεις τα έξι σχέδια στα πλεκτά φορέματα που αξίζει να δοκιμάσεις μέσα στον Οκτώβριο.

Paris-str-S25-3255.jpg

Το λεοπάρ είναι η εμμονή του street style -4 τρόποι να το φορέσεις και εσύ

Τα 6 πλεκτά φορέματα που θα βάλουμε το φθινόπωρο.

Επόμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τώρα στον αέρα

Ροή ειδήσεων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE

Το περιοδικό του Επικοινωνία | Τεύχος 14