Οι «πράσινοι», δοκιμάζονται απόψε το βράδυ στις 22:00, Novasports Prime στο «Αστρομπάλ» κόντρα στη Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Στα αγωνιστικά νέα, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μωραΐτη, Γκριγκόνις, Γιουρτσεβέν και Λεσρό, ενώ, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γκέιμπριελ.
Αντιθέτως, διαθέσιμος είναι ο νεοαποκτηθείς σέντερ, Τίμπορ Πλάις, με τον πολύπειρο ψηλό να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Για τους γηπεδούχους, εκτός είναι οι Εντιαγέ και Καχούντι.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουκλ, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Μισέλ Ρόσι, ενώ, τέλος, αναφορικά με την προϊστορία των δύο συλλόγων, ο Παναθηναϊκός μετράει έξι σερί νίκες και οκτώ στα έντεκα μεταξύ τους παιχνίδια.
πηγή: athina984.gr