Οι Billy Idol, Cat Power, Linda Perry και Christina Applegate θα συμμετέχουν μαζί με τους Stephen Stills, Neil Young, Chris Stills, Oliver Stills και άλλους πολλούς ειδικούς καλεσμένους στη συναυλία Autism Speaks Light Up the Blues 7 στο Greek Theater (Ελληνικό Θέατρο) στο Λος Άντζελες στις 26 Απριλίου 2025. Με οικοδεσπότη για άλλη μια φορά την Kristen και τον Stephen Stills και την προώθηση της Nederlander Concerts, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εμφανίσεις αυτιστικών μουσικών καλλιτεχνών.
Το Light Up the Blues Concert επιστρέφει για έβδομη χρονιά και θα γιορτάσει την 20ή επέτειο του Autism Speaks της κοινότητας του αυτισμού και θα βοηθήσει το έργο του Autism Speaks να παρέχει πόρους και υπηρεσίες για όλα τα αυτιστικά άτομα, σε όλο το φάσμα και σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Τα έσοδα από τη συναυλία θα στηρίξουν τις προσπάθειες του Autism Speaks, οι οποίες περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση έρευνας για τη βελτίωση της ζωής, την αύξηση του προληπτικού ελέγχου και των παρεμβάσεων στην πρώιμη παιδική ηλικία και τη βελτίωση της μετάβασης στην ενήλικη ζωή για τα άτομα με αυτισμό.
Το παρακάτω βίντεο είναι από το σετ 11 τραγουδιών του Neil Young στη συναυλία Light Up the Blues του 2023, μαζί με τους Stephen Stills και Joe Walsh στο κλασικό “Mr. Soul” των Buffalo Springfield του Young στο Greek Theater
Τα τελευταία νέα για τον Neil Young είναι ότι ανακοίνωσε μια περιοδεία για το 2025. Επίσης κυκλοφόρησε ένα αρχειακό ζωντανό άλμπουμ του 1971 με τον Stephen Stills και πιο πρόσφατα ένα υπέροχο άλμπουμ των CSN&Y, που ηχογραφήθηκε στο Fillmore East το 1969.