Σύγκρουση Ζωής Κωνσταντοπουλού και Νικήτα Κακλαμάνη με αφορμή την δικογραφία για τα Τέμπη αλλά και για συνεργάτες του προέδρου της Βουλής.
Όσον αφορά στη δικογραφία των Τεμπών που βάζει στο κάδρο τους Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη, η κ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε στις καταγγελίες πως το πρωτότυπο υλικό δεν είναι προσβάσιμο. «Δεν γνωρίζουμε εάν τα αρχεία που είναι προσβάσιμα είναι πλήρη, δεν είναι τα πρωτότυπα, έχουν μεταγενέστερη ημερομηνία μεταγραφής», υποστήριξε.
Η κ. Κωνσταντοπούλου προχώρησε και σε νέα καταγγελία υποστηρίζοντας πως συνεργάτης του προέδρου της Βουλής την μαγνητοφωνούσε την ώρα που ενημέρωνε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. «Πρόκειται για ωτακουστή, ίσως και να με βιντεοσκοπούσε. Θα ενημερώσω τον Ανδρουλάκη να ανταλλάξουμε εμπειρίες…. Πίστευα ότι με τον Τασούλα τα είχαμε δει όλα. Φαίνεται όμως πως δεν τα έχουμε δει όλα. Καταγγέλλω τις ακραίες μεθοδεύσεις», ανέφερε.
Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε πως οι συνεργάτες του «κακώς ήταν παρόντες» στην ενημέρωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις τους. Κατηγόρησε πάντως την κ Κωνσταντοπούλου ότι «είπε ψέματα», καθώς ουδείς την μαγνητοφωνούσε, αλλά κρατούνταν σημειώσεις.
Όσο για τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί καθυστέρησης της κλήρωσης για το Δικαστικό Συμβούλιο Τριαντόπουλου, ο Νικήτας Κακλαμάνης ενημέρωσε πως το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διαβιβάσει τη λίστα των δικαστικών από τις 30/4 και πως η κλήρωση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα.
ΠΗΓΗ: Aθήνα 9.84