“Αν πεινάς, μαγείρεψε μια συνταγή. Αν θέλεις να μάθεις, διάβασε τη λαογραφία.”Ένα βιβλίο που περιγράφει συνταγές της Κέρκυρας (αλλά και της Μεσογείου) με πλούσια λαογραφικά στοιχεία, θύμισες μιας άλλης εποχής, παραδόσεις κι έθιμα.Η αγάπη του οικονομολόγου-δημοσιογράφου αλλά και συγγραφέα των “Συνταγών τσι Νόνας” Γιάννη Παργινού για τις ρίζες, την οικογένεια, την Κέρκυρα, μαζί με το μεράκι του για τη μαγειρική, μας χάρισαν αυτό το πολύτιμο βιβλίο. Στην εκπομπή “Dolce vita” και στην Ελίζα Λιμοντζόγλου, μίλησε ο συγγραφέας του βιβλίου Γιάννης Παργινός.