Ένταση προκλήθηκε στους διαδρόμους της Βουλής στο ισόγειο του μεγάρου, όταν οι φωνές που ακούστηκαν έξω από το γραφείο του Δημήτρη Μάντζου, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, αναστάτωσαν τους υπαλλήλους αλλά και τη φρουρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες- που δεν επιβεβαιώνονται- ακούστηκαν έντονοι θόρυβοι και μια γυναικεία φωνή να λέει «βοήθεια, αστυνομία».
Αμέσως υπήρξε αναστάτωση με τον κ. Μάντζο και εργαζόμενη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του, να εξηγούν πως υπήρξε διαπληκτισμός επί πολιτικού ζητήματος, έπαθε ορθοστατική υπόταση και λιποθύμησε.
Μιλώντας λίγο αργότερα σε δημοσιογράφους, η ίδια εξήγησε πως λιποθύμησε αλλά δεν πήγε στο ιατρείο καθώς πρόκειται για μόνιμο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και γνωρίζει γιατί προκλήθηκε.
Στο σημείο έφτασε η φρουρά της Βουλής όπως και ο ίδιος ο φρούραρχος, ενώ τόσο ο κ. Μάντζος όσο και η συνεργάτιδα οδηγήθηκαν στο φρουραρχείο προφανώς για να δώσουν εξηγήσεις για ό,τι συνέβη.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πάντως, καταγγελία δεν υπήρξε.
ΠΗΓΗ:in.gr