«Επ’ ωφελεία των πολιτών της Αττικής έχουμε αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα μια καλή συνεργασία με τον περιφερειάρχη, τον Νίκο τον Χαρδαλιά, αλλά και με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Γιάννη Σγουρού και του Γιάννη Πρωτούλη», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Ο ίδιος σημείωσε πως το έργο της παρούσας περιφερειακής αρχής και του περιφερειάρχη είναι ιδιαίτερα δύσκολο στην μετά Πατούλη εποχή, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως όσον αφορά τα πρόσφατα πορίσματα των διαχειριστικών ελέγχων στην Περιφέρεια και τον ΕΔΣΝΑ, μένει να κάνουν τη δουλειά τους τα αρμόδια όργανα από εδώ και πέρα…!
Εποικοδομητική ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Ιωακειμίδη και αναφορικά με τα 280+1 έργα που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Νίκος Χαρδαλιάς, υπογραμμίζοντας πως ήταν σωστή η ιεράρχηση και η εύνοια των περιφερειακών ενοτήτων Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, έναντι των υπολοίπων.
«Επειδή έχει την εμπειρία του δημάρχου, ο Νίκος Χαρδαλιάς, έχει μάθει να ακούει…! Μπορεί να είναι λειψό, αλλά είναι έντιμο το πρόγραμμα έργων που ανακοίνωσε», ήταν τα λόγια του κ. Ιωακειμίδη.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Ιωακειμίδη στο παρακάτω link: