Αίθριος με συννεφιά και υποχώρηση των ανέμων θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα (22/09) ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 27 με 29 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 31 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
πηγή: cnn.gr






