Παρασκευή, 30 Μαΐου, 2025
  • Ο Σταθμός
  • Δήμος Ηρακλείου
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
Home Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα θα κριθούν στις ρεβάνς στις 17 Ιανουαρίου

από Άννα Μαχαίρα
Πριν 1 έτος
σε Αθλητικά
Κύπελλο Ελλάδας: Όλα θα κριθούν στις ρεβάνς στις 17 Ιανουαρίου
Share on FacebookShare on Twitter

Στις ρεβάνς στις 17 Ιανουαρίου θα κριθούν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός και ΑΕΚ και Άρης άφησαν χθες “ανοιχτούς” λογαριασμούς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

ΑΕΚ-Άρης

ΑΕΚ και Άρης έμειναν στα …ρηχά στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα καθώς ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Η ΑΕΚ των αρκετών αλλαγών λόγω του αναμενόμενου rotation δεν δημιούργησε στο πρώτο μέρος κλασικές ευκαιρίες απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένο Άρη.

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερες στιγμές, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν και την πρόκριση στα προημιτελικά να κρίνεται σε επτά μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις:

AEK (Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ (λ.τρ. 46΄ Γκατσίνοβιτς), Πήλιος, Σιμάνσκι, Μήτογλου – Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ (60’ Αραούχο), Ελίασον (60’ Άμραμπατ)- Πισάρο (69’ Φερνάντες), Πόνσε (60’ Λιβάι Γκαρσία).

ΑPHΣ (Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Νταρίντα, Ζιλ (λ.τρ. 77’ Φετφατζίδης) – Τζούρασεκ (72’ Ντουκουρέ), Σαβέριο (54’ Παναγίδης), Σουλεϊμάνοφ – Μορόν (77’ Ζαμόρα).

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη Λεωφόρο στον πρώτο αγώνα .

Δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ, διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (1-1) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με αριστερό σουτ του Αλεξανδρόπουλου στο 45’ (0-1) και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά του Ιωαννίδη στο (1-1) στο 65’, ενώ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη και η πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού θα κριθεί στη ρεβάνς των «αιωνίων» στο Φάληρο την προσεχή Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά έδειξε βραχυκυκλωμένος όταν είχε τη μπάλα και δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να βρει τα ρήγματα για να δημιουργήσει υποσχόμενες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Πασχαλάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική του τριφυλλιού στο ματς έγινε στο 19’ με σουτ του Μπερνάρ που κόντραρε και πέρασε εκτός εστίας, αλλά ο διαιτητής έδωσε άουτ και η δεύτερη μετά από ατομική ενέργεια του Αϊτόρ που σούταρε πάνω από τα δοκάρια στο 39’.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (46’ Σπόραρ), Τζούρισιτς (38’ Μαντσίνι), Αϊτόρ (46’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (61’ Κίνι), Έσε, Αλεξανδρόπουλος (61’ Καμαρά), Μασούρας (73’ Φορτούνης), Ρίτσαρντς (56’ Ποντένσε), Καρβάλιο, Ναβάρο (73’ Γιόβετιτς).

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: athina984.gr

Προηγ.

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη νότια Λωρίδα της Γάζας

Επόμ.

Οι ταινίες της εβδομάδας

Επόμ.
Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Τώρα στον αέρα

  • Όλα για τα παιδιά
    16:00 - 17:00

Ροή ειδήσεων

Ν. Ανδρουλάκης: Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σκάνδαλο βαθιάς διαφθοράς με τη σφραγίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ν. Ανδρουλάκης: Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σκάνδαλο βαθιάς διαφθοράς με τη σφραγίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

30/05/2025
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κρήτη

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κρήτη

30/05/2025
Χαϊδάρι: Στη φυλακή ο μητροκτόνος – «Κουράστηκα να τη φροντίζω»

Χαϊδάρι: Στη φυλακή ο μητροκτόνος – «Κουράστηκα να τη φροντίζω»

30/05/2025

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE

Επικοινωνία 94fm
Επικοινωνία 94fm
LIVE

Το περιοδικό του Επικοινωνία | Τεύχος 14

Facebook Instagram Youtube

Ο Επικοινωνία 94FM, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, είναι από τους πρώτους σταθμούς που εξέπεμψαν με την απελευθέρωση της ραδιοφωνίας το 1989.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  • Διαύγεια
  • Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε
  • Διαφημιστείτε στον 94fm
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies

Μέλος της ΕΔΗΡΤΜΜΕ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2024 94fm.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
No Result
View All Result