Στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής εστίασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη σύσκεψη που είχε στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου τον υποδέχθηκε ο νέος «τσάρος» της οικονομίας, Κυριάκος Πιερρακάκης.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα έσοδα από την φοροδιαφυγή έφτασαν στα 2 δις. ευρώ ενώ στον προϋπολογισμό του 2025 είχαν εγγραφεί έσοδα αυτής της κατηγορίας ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων ευρώ.
«Βασικός στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι πλέον να βελτιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα εισοδήματα των πολιτών, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής πολιτικής σταθερότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο νέος υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κυριάκος Πιερρακάκης και πρόσθεσε ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας ακόμη αύξησης τοπυ κατώτατου μισθού.
πηγή: cnn.gr