Παρά την αρχική αμηχανία που υπήρχε στην κυβέρνηση για τις εικόνες ντροπής στο Game 2 των τελικών της Stoiximan GBL μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR, η Πολιτεία φαίνεται πως κατευθύνεται προς την λήψη έκτακτων μέτρων για το μπάσκετ.
Για το θέμα είναι σε εξέλιξη συνεννοήσεις ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται το μεσημέρι (στις 12:30) από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα που εκπέμπεται από την κυβέρνηση είναι αυτό της «μηδενικής ανοχής» και στο τραπέζι βρίσκονται ακόμη και παρεμβάσεις με «οδηγό» το μοντέλο που εφαρμόστηκε στο ποδόσφαιρο, δηλαδή αναμετρήσεις κεκλεισμένων των θυρών.
Χρυσοχοϊδης: Υπήρξαν συμπεριφορές παραγόντων που ήταν αξιόποινες
Προηγουμένως, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φάνηκε έντονα δυσαρεστημένος για όσα έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, λέγοντας μάλιστα πως υπήρξαν συμπεριφορές παραγόντων που ήταν αξιόποινες.
πηγή: news247.gr