Η νέα χειμερινή σεζόν φέρνει φως, μουσική και ρυθμό στις πίστες της Αθήνας με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής να επιστρέφουν στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, υποσχόμενα βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.
Από τα ιστορικά μαγαζιά έως τις πιο μοντέρνες σκηνές, η διασκέδαση παίρνει ξανά τη θέση που της αξίζει.
Στο Nox, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας δίνουν ραντεβού με το κοινό σε μια συνεργασία που αναμένεται εκρηκτική. Το πρόγραμμα θα κινείται ανάμεσα σε διαχρονικά τραγούδια και σύγχρονες επιτυχίες, με τις δύο χαρακτηριστικές φωνές να συνθέτουν μία μοναδική μουσική εμπειρία.
Στον Βοτανικό, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Μακρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους, παντρεύοντας το σύγχρονο ήχο με το αυθεντικό λαϊκό στοιχείο.
Το Κέντρο Αθηνών φιλοξενεί δύο εμβληματικές παρουσίες: τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Δέσποινα Βανδή. Παράλληλα, στο Posidonio, ο Θοδωρής Φέρρης και η Ανδρομάχη δίνουν μια πιο ρομαντική και νεανική νότα, ενώ στο Romeo, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Νικηφόρος ανεβάζουν τη διάθεση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να κάνουν.
Η Αυτοκίνηση υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σκηνής. Κλέιστετραπέζι με το kratisinow με φοιτητική προσφορά 150 ευρώ ανα 6 άτομα
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Fantasia παραμένει σταθερή αξία, προσφέροντας αυθεντικές λαϊκές βραδιές, ενώ ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με εμφανίσεις υψηλού επιπέδου.
Στο Έναστρον η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σάκης Ρουβάς ενώνουν δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους σε ένα πρόγραμμα-υπερθέαμα. Το Vogπαρουσιάζει τους Πέτρο Ιακωβίδη, Ρία Ελληνίδου και Γιώργο Λιβάνη σε ένα νεανικό, pop-λαϊκό σχήμα, ενώ στο Cabaret, ο Νίκος Απέργης και η Josephine υπόσχονται εκρηκτικές βραδιές.
Στο Mezzo Athens , η Πέγκυ Ζήνα και ο Αναστάσιος Ράμμος τραγουδάνε κάθε Τετάρτη και Σάββατο . Για να κάνετε κράτηση στο Mezzo Athens μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του kratisinow ή να κάνετε ηλεκτρονική κρατηση από την φόρμα κρατήσεων.
Στο Theama Athens , η Έλλη Κοκκίνου, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Νίνο δίνουν ρυθμό και κέφι στα βράδια της πόλης.
Το Ω Stage ο Γιώργος Τσαλίκης, οι ΟΝΕ και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ η Άνοδος υποδέχεται δύο φωνές-σύμβολα του λαϊκού τραγουδιού, τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Σταμάτη Γονίδη, σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί.
Το Hotel Ermou παραμένει το «σπίτι» της Άννας Βίσση, με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ να συνεχίζει τις θρυλικές εμφανίσεις της. Το Sanremoυποδέχεται τον Ζαφείρη Μελά και τον Θέμη Αδαμαντίδη.
Ο Γιώργος Γιαννιάς ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με την Ρενέ Αγέρη στο Πειραιά σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο το Simion Peiraias
Προς τα Δυτικά συναντάμε το Rox Music Hall με τους Καψάλη – Τερλέγκα – Σερέτη να ετοιμάζονται από Δεκέμβρη να εμφανιστούν μαζί. Το Can Can φετος φιλοξενεί τον Μάκη Δημάκη , τον Γιώργο Βελισσαρη και την Χαρά Βέρρα.
Η νύχτα στην Αθήνα δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Με νέες συνεργασίες, ανανεωμένα σχήματα και αγαπημένες φωνές, η σεζόν 2025-2026 δείχνει ήδη πως θα είναι μία από τις πιο δυνατές των τελευταίων χρόνων. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.kratisinow.gr για να κάνετε κράτηση
Πηγή:https://tetragwno.gr/music/ta-koryfaia-schimata-tis-athinaikis-nychtas-gia-to-2025-26/






