Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
  • Ταυτότητα
  • Δήμος Ηρακλείου
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Περιοδικό
  • Podcast
  • Web TV
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Περιοδικό
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
Home Top News

30 πλοιάρια του Στόλου για τη Γάζα συνεχίζουν το ταξίδι τους – Διεθνείς αντιδράσεις για την επιδρομή των Ισραηλινών

από Ελίζα Λιμοντζόγλου
Πριν 9 μήνες
σε Top News
30 πλοιάρια του Στόλου για τη Γάζα συνεχίζουν το ταξίδι τους – Διεθνείς αντιδράσεις για την επιδρομή των Ισραηλινών

Σύμφωνα με τα στοιχεία παρακολούθησης πλοίων, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης είχαν αναχαιτιστεί ή τερματίσει την πορεία τους προς την πολιορκημένη από τις ισραηλινές δυνάμεις Γάζα 13 σκάφη της Global Sumud Flotilla. Ωστόσο οι διοργανωτές και οι ακτιβιστές του Στόλου Ελπίδας για τη Γάζα παρέμειναν αταλάντευτοι, δηλώνοντας σε ανακοίνωσή τους ότι η νηοπομπή «θα συνεχίσει ακάθεκτη»Όπως ανακοίνωσαν τα ξημερώματα σήμερα στο Telegram 30 πλοία εξακολουθούν να πλέουν προς τη Γάζα και ότι βρίσκονται 46 ναυτικά μίλια μακριά από τον προορισμό τους.
Η ενημέρωση για την συνέχιση του εγχειρήματος που έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά σύμβολα της αντίστασης στον ισραηλινό αποκλεισμό των παλαιστινιακών εδαφών είδε το φως της δημοσιότητα λίγη ώρα μετά την επιδρομή και αναχαίτιση από τις ισραηλινές δυνάμεις τουλάχιστον 13 πλοιαρίων και την σύλληψη δεκάδων ακτιβιστών Οι ενημερώσεις ήρθαν μετά την επιβίβαση ισραηλινών δυνάμεων σε αρκετά πλοία της νηοπομπής που μετέφεραν ακτιβιστές και βοήθεια και τη μεταφορά τους σε ισραηλινό λιμάνι την Τετάρτη, διακόπτοντας μια διαμαρτυρία Τα πλοιάρια του Στόλου Ελπίδας για τη Γάζα με αναχαιτίσθηκαν με επιδρομή των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων περίπου 75 μίλια ανοικτά των ακτών της Γάζας, καθώς τα σκάφη του στολίσκου Global Sumud επιχειρούσαν να παραβιάσουν τον θαλάσσιο αποκλεισμό της εμπόλεμης περιοχής και να μεταφέρουν βοήθεια στα παλαιστινιακά εδάφη.

Η επιδρομή ξεκίνησε με το πλοίο που ηγούνταν του στόλου, το Alma, του οποίου το πλήρωμα συνελήφθη από Ισραηλινούς στρατιώτες . Ένα βίντεο από το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών έδειχνε την πιο γνωστή επιβάτη του στόλου, τη Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ, να κάθεται σε ένα κατάστρωμα περιτριγυρισμένη από στρατιώτες.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, συνολικά 13 σκάφη είχαν αναχαιτιστεί ή σταματήσει, σύμφωνα με τα δεδομένα παρακολούθησης σκαφών της ίδιας της νηοπομπής, αλλά οι διοργανωτές δήλωσαν ότι τα υπόλοιπα σκάφη θα «συνεχίσουν ακάθεκτα», προσθέτοντας ότι βρίσκονταν 46 ναυτικά μίλια (85 χλμ.) μακριά από τον προορισμό τους.

Οι ακτιβιστές στο Alma, συνελήφθησαν και τέθηκε υπό κράτηση στο ισραηλινό λιμάνι του Ashdod.

Η Global Sumud Flotilla, η οποία αποτελείται από περισσότερα από 40 πολιτικά σκάφη που μεταφέρουν περίπου 500 βουλευτές, δικηγόρους και ακτιβιστές, συμπεριλαμβανομένης της Thunberg, κατευθυνόταν προς τη Γάζα μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του Ισραήλ να επιστρέψει.

“Γύρω στις 8.30 το βράδυ ώρα Γάζας, πολλά πλοιάρια του στολίσκου Global Sumud, κυρίως το Alma, το Sirius και το Adara, αναχαιτίστηκαν παράνομα και επιβιβάστηκαν σε αυτά οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στα διεθνή ύδατα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Global Sumud.

Εκτός από τα πλοιάρια, η αναχαίτιση των οποίων επιβεβαιώθηκε, χάθηκαν η απευθείας αναμετάδοση και οι επικοινωνίες με αρκετά άλλα σκάφη”, πρόσθεσε η ίδια πηγή σε ανακοίνωση με τίτλο “Ο στολίσκος Global Sumud αναχαιτίστηκε”.

Ακτιβιστές του στολίσκου δήλωσαν σήμερα το βράδυ ότι “έχουν περικυκλωθεί από ισραηλινά πολεμικά πλοία” και ότι η αναχαίτιση των μεγαλύτερων πλοίων βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με αρκετά δελτία Τύπου και δηλώσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Ο στολίσκος για τη Γάζα “αναχαιτίστηκε” από το Ισραήλ δήλωσαν και ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Νοέλ Μπαρό, η Γαλλίδα βουλευτής Μαρί Μεσμέρ και η Γαλλοπαλαιστίνια ευρωβουλευτής Ρίμα Χασά.

 

Διεθνείς αντιδράσεις και κινητοποιήσεις
Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αναχαίτιση του στολίσκου για τη Γάζα πραγματοποίησε το βράδυ έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών η οργάνωση March to Gaza Greece. Στην Ιταλία, εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Ρώμης και της Νάπολης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αναχαίτιση, επαναλαμβάνοντας το κάλεσμα των συνδικάτων για γενική απεργία αύριο Παρασκευή. Ελλάδα και Ιταλία με κοινή ανακοίνωσή τους κάλεσαν τις ισραηλινές αρχές «να διασφαλίσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων και να επιτρέψουν την παροχή όλων των μέτρων προξενικής συνδρομής». Ανάλογο μήνυμα απέστειλε στο Ισραήλ και η Γαλλία.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει «τρομοκρατική ενέργεια» την «επίθεση που πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις».

Ο κολομβιανός πρόεδρος Γουστάβο Πέτρο απέλασε τη διπλωματική αντιπροσωπεία του Ισραήλ.

«Ο βάρβαρος και απάνθρωπος αποκλεισμός της Γάζας από το Ισραήλ παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και, ως εκ τούτου, είναι παράνομος», αναφέρει –μεταξύ άλλων– σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ταγιάνι: Εντός δύο ημερών οι ακτιβιστές θα επιστρέψουν στην Ευρώπη
Οι ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα που τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση και μεταφέρθηκαν στην Ασντόντ «πρόκειται να επιβιβαστούν σε ένα αεροσκάφος και εντός δυο ημέρων θα επιστρέψουν στην Ευρώπη», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι.

«Εύχομαι όλα να γίνουν με ηρεμία και λογική. Το σημαντικό είναι να μην υπάρξει βία, χωρίς κινδύνους. Έχουν προετοιμαστεί τόσο οι επιβαίνοντες στα πλοιάρια, όσο και οι ισραηλινές αρχές», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο.

Τουλάχιστον 20 πλοία κατά του Στόλου για τη Γάζα
Νωρίτερα ο στολίσκος για τη Γάζα Global Sumud ανέφερε ότι εντόπισε στα ραντάρ του είκοσι και πλέον άγνωστης ταυτότητας πλοία που βρίσκονται σε απόσταση μόλις τριών ναυτικών μιλίων.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ακτιβιστές που μετέχουν στον στολίσκο είπαν ότι ισραηλινά «πολεμικά πλοία» προσέγγισαν κάποια από τα σκάφη και ενεπλάκησαν σε «επικίνδυνους και εκφοβιστικούς ελιγμούς», τα ξημερώματα σήμερα.

Οι ισραηλινές αρχές δεν ανταποκρίθηκαν αμέσως στο αίτημα για κάποιο σχόλιο.

«Έρχονται ήδη για εμάς. Δύο δωδεκάδες πλοία μας περιμένουν» είπε ο Χοσέ Λουίς Ιμπότε, σε ένα βίντεο που ανάρτησε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Δύο άλλοι επιβάτες του στολίσκου, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ισπανικού κόμματος Compromis Χουάν Μπορντέρα, επιβεβαίωσαν ότι άγνωστα πλοία πλησιάζουν τον στολίσκο. Η μία από τις πηγές ανέφερε ότι ο στολίσκος μπορεί να αναχαιτιστεί εντός της επόμενης ώρας.

Το Ισραήλ έχει προειδοποιήσει ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να εμποδίσει τον στολίσκο να φτάσει στη Γάζα, υποστηρίζοντας ότι ο ναυτικός αποκλεισμός που επέβαλε είναι νόμιμος.

Το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό προειδοποίησε τον στολίσκο για τη Γάζα να αλλάξει πορεία
Το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό επικοινώνησε νωρίτερα με τον στολίσκο που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα και τους ζήτησε να αλλάξουν πορεία, ανακοίνωσε σήμερα το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Το ναυτικό ενημέρωσε τον στολίσκο ότι πλησιάζει σε ενεργή εμπόλεμη ζώνη και παραβιάζει τον νόμιμο ναυτικό αποκλεισμό, ενώ επανέλαβε την πρότασή του να μεταφέρει οποιαδήποτε βοήθεια ειρηνικά μέσω ασφαλών διαύλων στη Γάζα, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα και παρά τις εκκλήσεις ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να σταματήσει την πορεία του και τις προειδοποιήσεις του Ισραήλ, ο διεθνής στολίσκος για τη Γάζα δήλωνε αποφασισμένος να συνεχίσει το ταξίδι του και να ολοκληρώσει τον δηλωμένο του στόχο του να παραδώσει βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.
Περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με τον ιστότοπο ιχνηλάτισης της αποστολής Global Sumud, πλοία από τον στολίσκο έπλεεαν βόρεια του Πορτ Σαϊντ, συνεχίζοντας την πορεία προς την Γάζα, σε απόσταση 110 ναυτικών μιλίων από τις ακτές του παλαιστινιακού θύλακα, μία μέρα πλεύσης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Γύρω στις 15:30 ώρα Ελλάδας ο Βραζιλιάνος ακτιβιστής Τιάνγκο Αβιλα, μέλος του στολίσκου, ανέφερε ότι βρισκόταν «118 ναυτικά μίλια μακριά».

Ο στολίσκος της Global Sumud, που αποτελείται από περισσότερα από 40 πολιτικά σκάφη που μεταφέρουν περίπου 500 επιβάτες, βουλευτές, δικηγόρους και ακτιβιστές, με δηλωμένο στόχο να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό του παλαιστινιακού θύλακα, δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει το ταξίδι του παρά τις «τακτικές εκφοβισμού» που αποδίδει στο Ισραήλ.

Σε ανακοίνωσή της, η οργάνωση τόνισε ότι «παραμένει σε εγρήγορση καθώς εισήλθε στην περιοχή όπου είχαν αναχαιτιστεί προηγούμενοι στολίσκοι», αναφερόμενος σε ιστιοφόρα που επιχείρησαν παρόμοια αποστολή τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. «Πλέουμε στη ζώνη υψηλού κινδύνου. Μείνετε σε εγρήγορση», τόνισε.

Σήμερα το πρωί, «ναυτικές δυνάμεις της ισραηλινής κατοχής ξεκίνησαν μια επιχείρηση εκφοβισμού» εναντίον του στολίσκου, τόνισε το Global Sumud, καθώς σκάφη έχουν εισέλθει σε απόσταση 120 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Γάζας, εντός περιοχής όπου το Ισραήλ περιπολεί.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

«Αυτές οι εχθρικές ενέργειες έθεσαν σε σοβαρό κίνδυνο άοπλους πολίτες από περισσότερες από 40 χώρες», τόνισε η οργάνωση.

«Συνεχίζουμε να πλέουμε απτόητοι από τις ισραηλινές απειλές και τις τακτικές εκφοβισμού», συνέχισαν, καλώντας τους υποστηρικτές να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους για την προστασία των ακτιβιστών και να παρακολουθούν την κίνηση των σκαφών μέσω tracker και ζωντανής μετάδοσης.

Μια αντιπαράθεση μεταξύ σκαφών του στολίσκου και του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού ενδέχεται να συμβεί κατά τον εορτασμό του Γιομ Κιπούρ, της ιερότερης ημέρας στο εβραϊκό ημερολόγιο, η οποία ξεκινά με τη δύση του ηλίου σήμερα Τετάρτη και τελειώνει με τη δύση του ηλίου την Πέμπτη. Η δημόσια ζωή στο Ισραήλ σταματά σε μεγάλο βαθμό κατά τον εορτασμό του Γιομ Κιπούρ.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Γάζας ανακοίνωσε σήμερα ότι τουλάχιστον 46 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε ισραηλινά πλήγματα και πυρά στον παλαιστινιακό θύλακα, εκ των οποίων 36 μέσα στην πόλη της Γάζας.
Ο Μαχμούντ Μπασάλ, εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας, οργανισμού διάσωσης που λειτουργεί υπό την αρχή του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς, έκανε λόγο για 36 νεκρούς σε αρκετά πλήγματα που είχαν στόχο τη Γάζα, στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, κυρίως δυτικά της πόλης.

Επτά πτώματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλ Σίφα και 29 στο νοσοκομείο αλ Μααμαντάνι, διευκρίνισε.

Ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος διεξάγει από τις 16 Σεπτεμβρίου μεγάλη επίθεση στην πόλη της Γάζας, δήλωσε ότι “έπληξε έναν τρομοκράτη της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας”.

“Πριν από την επίθεση ελήφθησαν μέτρα ώστε να περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι ζημιές στους αμάχους”, δήλωσε.

Στο κέντρο του κατεστραμμένου θύλακα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια πολέμου, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πλήγμα με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στην Αλ Ζαουαΐντα, και δύο στον καταυλισμό της Νουσεϊράτ, πρόσθεσε ο Μπασάλ.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επίσης από ισραηλινά πυρά κοντά σε ένα κέντρο διανομής στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Δεδομένων των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στα μέσα ενημέρωσης στη Γάζα και των δυσκολιών πρόσβασης στο πεδίο, το Γαλλικό Πρακτορείο δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει με ανεξάρτητο τρόπο τις πληροφορίες των διαφόρων πλευρών.

Η επίθεση της Χαμός κατά του Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου 2023, μετά την οποία ξέσπασε ο πόλεμος, προκάλεσε στην ισραηλινή πλευρά τον θάνατο 1.219 ανθρώπων, κυρίως αμάχων, σύμφωνα με απολογισμό του AFP βάσει επίσημων στοιχείων.

Από τους 251 ανθρώπους που απήχθησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, 47 εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα, εκ των οποίων 25 είναι νεκροί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Η ισραηλινή επίθεση που διεξάγεται σε αντίποινα για την επίθεση της Χαμάς έχει προκαλέσει τον θάνατο 66.148 ανθρώπων στη Γάζα, κυρίως αμάχων σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, τα οποία ο ΟΗΕ θεωρεί αξιόπιστα.

ΑΘΗΝΑ 984

Προηγ.

Δήμος Αθηναίων: Το Job Center επαναλειτουργεί έπειτα από πέντε χρόνια

Επόμ.

50 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για εξοπλισμούς σε Νοσοκομεία και Μονάδες Υγείας του Λεκανοπεδίου

Επόμ.
50 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για εξοπλισμούς σε Νοσοκομεία και Μονάδες Υγείας του Λεκανοπεδίου

50 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για εξοπλισμούς σε Νοσοκομεία και Μονάδες Υγείας του Λεκανοπεδίου

Τώρα στον αέρα

  • 94fm Eclectic Music
    00:00 - 08:00

Ροή ειδήσεων

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Κρήτη, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο

13/07/2026
Κ. Μητσοτάκης: Ο Τριπλός Κόμβος Σκαραμαγκά αφορά συνολικά το Λεκανοπέδιο

Κ. Μητσοτάκης: Ο Τριπλός Κόμβος Σκαραμαγκά αφορά συνολικά το Λεκανοπέδιο

13/07/2026
Marfin: Ξεκινά η διαδικασία έκδοσης της 46χρονης που κατηγορείται για τον εμπρησμό

Marfin: Ξεκινά η διαδικασία έκδοσης της 46χρονης που κατηγορείται για τον εμπρησμό

13/07/2026

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE

Facebook Instagram Youtube

Ο Επικοινωνία 94FM, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, είναι από τους πρώτους σταθμούς που εξέπεμψαν με την απελευθέρωση της ραδιοφωνίας το 1989.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”
Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρίνου Αντύπα, Ηράκλειο Αττικής ΤK 14121
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
ΑΦΜ: 090084537
Αρ. Μητρώου Επιχειρήσεων ΟΤΑ: 64
ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 210 27 59 200-300 & 210 27 19 969
e-mail: info@94fm.gr
domain name: 94fm.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος: Πρόεδρος ΔΣ Φανή Βελλίδου
Διευθυντής ιστοσελίδας: Αναστάσιος Τατάρογλου
Διαχειριστής ιστοσελίδας: Γεώργιος Μισιάκας
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Τατάρογλου
Δικαιούχος Domain: ΔΕΡΗΑ
Διαχειριστής Domain: ΔΕΡΗΑ

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  • Ταυτότητα
  • Διαύγεια
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Μέλος της ΕΔΗΡΤΜΜΕ

Copyright © 2025 94fm.gr | All Rights Reserved.
Δημοτική Ραδιοφωνία Ηρακλείου Αττικής "Επικοινωνία 94fm"

logo-image

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα

Απόρριψη Ρυθμίσεις cookie
Αποδοχή όλων
Powered by WPLP Compliance Platform
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ιστότοπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική. Ο νόμος ορίζει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε cookies στη συσκευή σας εάν είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Για όλους τους άλλους τύπους cookies, χρειαζόμαστε την άδειά σας. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί διαφορετικούς τύπους cookies. Ορισμένα cookies τοποθετούνται από υπηρεσίες τρίτων που εμφανίζονται στις σελίδες μας.
  • Απαραίτητη
    Always Active
    Τα απαραίτητα cookies βοηθούν να γίνει ένας ιστότοπος εύχρηστος, ενεργοποιώντας βασικές λειτουργίες όπως η πλοήγηση στη σελίδα και η πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.

  • Εμπορία
    Τα cookies μάρκετινγκ χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση επισκεπτών σε ιστότοπους. Σκοπός είναι να προβάλλονται διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τον μεμονωμένο χρήστη και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για εκδότες και διαφημιστές τρίτων.

  • αναλυτικά
    Τα cookie Analytics βοηθούν τους κατόχους ιστότοπων να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με ιστότοπους συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

  • Προτίμηση
    Τα cookie προτιμήσεων επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως η γλώσσα που προτιμάτε ή η περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

  • Αταξινόμητος
    Τα μη ταξινομημένα cookies είναι cookies που είμαστε στη διαδικασία ταξινόμησης, μαζί με τους παρόχους μεμονωμένων cookies.

Powered by WPLP Compliance Platform
Ρυθμίσεις cookie
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Περιοδικό
No Result
View All Result