Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, 2026
  • Ταυτότητα
  • Δήμος Ηρακλείου
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Περιοδικό
  • Podcast
  • Web TV
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Περιοδικό
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
Home Top News

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 17 αγνοούμενοι – Συνεχίζονται οι έρευνες, καταγγελίες επιβατών

από Άννα Μαχαίρα
Πριν 1 μήνα
σε Top News
Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 17 αγνοούμενοι – Συνεχίζονται οι έρευνες, καταγγελίες επιβατών

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 17 αγνοούμενων μετά την ανατροπή επιβατικού καταμαράν, τέσσερα ναυτικά μίλια ανοικτά της Κερύνειας, στην κατεχόμενη Κύπρο, με 267 επιβάτες και μέλη πληρώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην τελευταία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, ο αποκαλούμενος ως «υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών» του ψευδοκράτους, Ερχάν Αρικλί, ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από την τραγωδία ανέρχονται πλέον σε οκτώ, ενώ 17 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Μέχρι στιγμής, 242 άτομα έχουν διασωθεί.

Το πλοίο φέρεται να ανετράπη όταν άρχισε να εισέρχεται νερό στο εσωτερικό του, προκαλώντας πανικό στους επιβαίνοντες. Πολλοί από αυτούς αναγκάστηκαν να πέσουν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο καπετάνιος, λίγο μετά τον απόπλου του σκάφους με προορισμό το λιμάνι της Σελεύκειας, στη Μερσίνα, αντιλήφθηκε ότι το πλοίο έπαιρνε νερά. Επιχείρησε να επιστρέψει στο λιμάνι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Το σκάφος πήρε γρήγορα κλίση, με την κατάσταση να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, και τελικά ανετράπη.

Ο Αρίκλι, ανέφερε ακόμα ότι οι εργασίες έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ωστόσο το γεγονός ότι το πλοίο βυθίστηκε σε βάθος 514 μέτρων δυσχεραίνει τις επιχειρήσεις.

Προσέθεσε ότι θα φτάσουν από την Τουρκία στην περιοχή μέσα σε λίγες ώρες ένα πλήρως εξοπλισμένο πλοίο και δύτες για την πραγματοποίηση ερευνών σε αυτό το βάθος.

Ακόμα είπε ότι το πλοίο «Filo Jet» που βυθίστηκε είχε υποβληθεί, μόλις πριν από δύο μήνες, σε έλεγχο από την αξιόπιστη εταιρεία «Türk Loydu» στο ναυπηγείο «Akdeniz». Σύμφωνα με τον ίδιο στο πλοίο άρχισε να εισρέει νερό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και βυθίστηκε, προσθέτοντας ότι για να διαπιστωθεί η αιτία της βύθισής του, πρέπει να ανακτηθεί το μαύρο κουτί.

Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Ερχιουρμάν, ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται με τη χρήση διαφόρων τεχνολογικών μέσων για τον εντοπισμό των ατόμων που αγνοούνται.

Ανέφερε ότι στο πλοίο επέβαιναν 259 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος. «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το συμβάν. Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης εργάζονται εντατικά για να εντοπίσουν τα άτομα που αγνοούνται», δήλωσε.

Ο Ερχούρμαν, είπε επίσης ότι υπάρχει η πιθανότητα αγνοούμενοι να έχουν παγιδευτεί στο εσωτερικό του πλοίου. «Ελπίζω να τους βρούμε όλους. Ελπίζω να μην είναι έτσι», είπε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, στις 30 Αυγούστου 2026 το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 259 επιβάτες και 8 μέλη πληρώματος, άρχισε να παίρνει νερά περίπου τέσσερα ναυτικά μίλια ανοικτά του λιμανιού της Κερύνειας και αντιμετώπισε κίνδυνο βύθισης. Μετά τη λήψη του σήματος κινδύνου ξεκίνησαν στην περιοχή επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν τέσσερα πλωτά μέσα από τα κατεχόμενα, καθώς και το επιβατηγό πλοίο AKGÜNLER 3. Από την Τουρκία στάλθηκαν επιπλέον πέντε πλωτά μέσα και δύο ελικόπτερα της Ακτοφυλακής.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό διέθεσε έξι πλοία για την υποστήριξη των επιχειρήσεων στην περιοχή. Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών σημειώνει ότι οι εργασίες έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται με προσεκτικό συντονισμό μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών.

Συνελήφθη ο καπετάνιος και επτά μέλη πληρώματος

Από την πλευρά του ο αποκαλούμενος ως «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης θα συνεχιστούν αδιάκοπα έως ότου εντοπιστούν οι αγνοούμενοι και προσέθεσε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη διερεύνηση όλων των πτυχών του δυστυχήματος και ότι έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο καπετάνιος και επτά μέλη του πληρώματος.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τραγικό δυστύχημα που θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη ναυτική καταστροφή που έχει βιώσει η Κύπρος. Ο πόνος μας είναι τεράστιος», ανέφερε σε δήλωσή του και προσέθεσε ότι στις έρευνες θα προστεθεί ένα ένα πλοίο έρευνας και διάσωσης που υπάγεται στο Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας, με ικανότητα αναζήτησης σε βάθος έως 1.000 μέτρων και πρόσβασης σε ναυάγια.

«Το δηλώνω εδώ με απόλυτη σαφήνεια: Θα διερευνηθεί κάθε πτυχή αυτού του συμβάντος. Ακόμη και η παραμικρή αμέλεια θα αποκαλυφθεί. Όποιος φέρει ευθύνη ή υπαιτιότητα, δεν θα γίνει καμία επιείκεια. Η πλήρης διαλεύκανση αυτής της μεγάλης καταστροφής, σε όλες τις διαστάσεις της, αποτελεί τόσο καθήκον του κράτους μας όσο και ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που χάσαμε και στις οικογένειές τους», προσέθεσε.

Η κατάσταση των τραυματιών και η πορεία της θεραπείας τους παρακολουθούνται στενά από το αποκαλούμενο ως «υπουργείο Υγείας» του ψευδοκράτους με δύο παιδιά να νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας για λόγους παρακολούθησης.

Καταγγελίες επιβατών για τη συμπεριφορά του πληρώματος

Παράλληλα, υπάρχουν μαρτυρίες επιβατών που καταγγέλλουν τη συμπεριφορά του πληρώματος. Μάλιστα κάποιος επιβάτης υποστήριξε ότι τα μέλη του πληρώματος ήταν αλλοδαποί που δεν καταλαβαίναν τι τους έλεγαν.

Ένας επιβάτης, ο Ιμπραήμ Κανμπολάτ, ανέφερε σύμφωνα με τη Cumhuriyet, ότι ενημέρωσαν το πλήρωμα πως το πλοίο έπαιρνε νερό, αλλά έλαβαν την απάντηση: «Είμαστε συνηθισμένοι, αυτό είναι φυσιολογικό».

«Άρχισε να εισέρχεται πολύ νερό. Τελικά, έσπασε ένα σημείο στο πλάι. Καθόμουν στην άκρη του παραθύρου. Το πλοίο άρχισε αμέσως να γέρνει. Ο υπάλληλος πήγε ο ίδιος στο πίσω μέρος. Μετά είπε: “Όλοι να τρέξουν προς τα πίσω”. Δεν έδωσε σωσίβιο σε κανέναν. Ο καθένας γλίτωσε με τις δικές του δυνάμεις», περιέγραψε.

Ο Κανμπολάτ, ο οποίος ανέφερε ότι διασώθηκε από ένα ιδιωτικό σκάφος, επισήμανε ότι το πλήρωμα ήταν Πακιστανοί και ότι δεν τους καταλάβαιναν. «Το πλοίο άρχισε να γέρνει. Τα τζάμια είχαν ήδη σπάσει. Πλέον ούτε εμείς ξέρουμε τι συνέβη. Δηλαδή, είμαστε σε κατάσταση σοκ αυτή τη στιγμή», είπε ακόμα και κατήγγειλε ότι τα μέλη του πληρώματος δεν μοίρασαν σωσίβια σε κανέναν, παρόλο που υπήρχαν παιδιά και άνθρωποι που δεν ήξεραν να κολυμπούν.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, το ΚΣΕΔ επικοινώνησε με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, ζητώντας να μεταφερθεί προς την τουρκοκυπριακή πλευρά ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι έτοιμη, εφόσον χρειαστεί, ακόμη και να αναλάβει την επιχείρηση με τα διαθέσιμα αεροναυτικά μέσα έρευνας και διάσωσης.

Παράλληλα, ο Κύπριος πρόεδρος, μέσω του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή, ζήτησε να υπάρξει επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ακριβώς για να καταστεί σαφής η ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η θέση της Λευκωσίας σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρη, καθώς «όταν βρίσκονται ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο, συμβάλλουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο».

Η Κυπριακή Δημοκρατία διαθέτει τα μέσα, την επιχειρησιακή δυνατότητα και, κυρίως, την ετοιμότητα να συνδράμει άμεσα, σημειώνεται σχετικά.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Filo Denizcilik Şti. Ltd. στην οποία ανήκε το Filo Jet, το οποίο ανετράπη, ανέφερε ότι αμέσως μετά το συμβάν πραγματοποιήθηκε η σύσταση ομάδας διαχείρισης κρίσεων εντός της εταιρείας.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας, επισημάνθηκε ότι από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, η εταιρεία ενήργησε σε πλήρη συντονισμό με όλες τις αρμόδιες ομάδες έρευνας και διάσωσης και κινητοποίησε όλους τους πόρους της στο πεδίο.

Στην ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται αδιάκοπα, τονίστηκε ότι η πιο επείγουσα προτεραιότητα της εταιρείας αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

Στην ανακοίνωση, στην οποία εκφράστηκε η κατανόηση για την ανησυχία των συγγενών των επιβατών, ανακοινώθηκε η δημιουργία ειδικής γραμμής κρίσης και ενημέρωσης με σκοπό την παροχή άμεσων και ακριβών πληροφοριών.

Η Filo Denizcilik ανέφερε ότι οι σαφείς πληροφορίες που θα προκύψουν από την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης θα μεταδοθούν στους συγγενείς των επιβατών και στο κοινό από τις αρμόδιες Αρχές που παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η εταιρεία ζήτησε επίσης, με σκοπό την αποφυγή της παραπληροφόρησης, να λαμβάνονται υπόψη μόνο οι ανακοινώσεις που θα γίνονται από την εταιρεία και τις επίσημες αρχές.

Συλλυπητήρια Ερντογάν

Ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Κατά την ομιλία του στην τελετή αποφοίτησης και παράδοσης των σημαιών στις Σχολές Πολέμου του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην τραγωδία και ενημέρωσε για τον μέχρι στιγμής απολογισμό της επιχείρησης, σημειώνοντας πως ξεκίνησαν άμεσα ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και τόνισε ότι οι έρευνες για τους αγνοουμένους συνεχίζονται.

Ο Εντογάν εξέφρασε την ελπίδα ότι οι έρευνες θα έχουν θετική εξέλιξη, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η τουρκική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την επιχείρηση και έχει θέσει στη διάθεσή της όλες τις κρατικές δυνάμεις.

«Ελπίζουμε να λάβουμε θετικά νέα από αυτές τις προσπάθειες. Και εμείς παρακολουθούμε στενά αυτή την επιχείρηση, για την οποία έχουμε κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του κράτους μας. Από εδώ, για ακόμη μία φορά, εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει τις ψυχές των αδελφών μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και εύχομαι περαστικά στους πολίτες μας που διασώθηκαν ζωντανοί», είπε χαρακτηριστικά.

Συλλυπητήρια από την Κυπριακή Δημοκρατία

Τη «βαθιά θλίψη και αγωνία» εξέφρασε η Λευκωσία μετά τη βύθιση σκάφους ανοικτά της Κερύνειας, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώνει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, δήλωσε την πλήρη ετοιμότητά της να συνδράμει άμεσα στις προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης.

«Με βαθιά θλίψη και αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις μετά τη βύθιση σκάφους ανοικτά της Κερύνειας», τόνισε σε ανάρτησή του στο Χ, στα ελληνικά και τουρκικά ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

«Η σκέψη μας είναι με όσους έχασαν τη ζωή τους, με τους τραυματίες, με όλους όσοι βιώνουν αυτή την τραγωδία και με τις οικογένειές τους, σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες», αναφέρει.

«Η Κυπριακή Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, δήλωσε την πλήρη ετοιμότητά της να συνδράμει άμεσα στις προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης, διαθέτοντας κάθε αναγκαίο μέσο. Σε μια τέτοια στιγμή, η προστασία της ανθρώπινης ζωής βρίσκεται πάνω από όλα», πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: efsyn.gr

Προηγ.

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ με το βρέφος στην κατάψυξη: Έγκυος και η μητέρα και η 15χρονη κόρη – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Επόμ.

Λ. Μενδώνη-Ναύπακτος: Το ΥΠΠΟ υλοποιεί τα τελευταία 7 χρόνια περισσότερα από 900 έργα σε όλη την Ελλάδα

Επόμ.
ΥΠΠΟ: Αναβαθμίζεται η λειτουργία του Εθνικού Ευρετηρίου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Λ. Μενδώνη-Ναύπακτος: Το ΥΠΠΟ υλοποιεί τα τελευταία 7 χρόνια περισσότερα από 900 έργα σε όλη την Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 37χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και υπόθεση βιασμού

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 37χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και υπόθεση βιασμού

05/10/2026
Στέγαση: Σε ασφυκτική πίεση ακόμη και ιδιοκτήτες χωρίς δάνειο

Στέγαση: Σε ασφυκτική πίεση ακόμη και ιδιοκτήτες χωρίς δάνειο

05/10/2026
Προφυλακιστέος ο 35χρονος που δάγκωσε και έκοψε το αυτί οδηγού ταξί

Προφυλακιστέος ο 35χρονος που δάγκωσε και έκοψε το αυτί οδηγού ταξί

05/10/2026
▶ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Με την Μαντλίν 17:00–19:00
Επικοινωνία 94FM
LIVE STREAM Επικοινωνία 94FM
Έτοιμο για ακρόαση
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 19:00 · Στα χνάρια του Πενταγράμμου
Facebook Instagram Youtube

Ο Επικοινωνία 94FM, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, είναι από τους πρώτους σταθμούς που εξέπεμψαν με την απελευθέρωση της ραδιοφωνίας το 1989.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”
Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρίνου Αντύπα, Ηράκλειο Αττικής ΤK 14121
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
ΑΦΜ: 090084537
Αρ. Μητρώου Επιχειρήσεων ΟΤΑ: 64
ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 210 27 59 200-300 & 210 27 19 969
e-mail: info@94fm.gr
domain name: 94fm.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος: Πρόεδρος ΔΣ Φανή Βελλίδου
Διευθυντής ιστοσελίδας: Αναστάσιος Τατάρογλου
Διαχειριστής ιστοσελίδας: Γεώργιος Μισιάκας
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Τατάρογλου
Δικαιούχος Domain: ΔΕΡΗΑ
Διαχειριστής Domain: ΔΕΡΗΑ

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  • Ταυτότητα
  • Διαύγεια
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Μέλος της ΕΔΗΡΤΜΜΕ

Copyright © 2025 94fm.gr | All Rights Reserved.
Δημοτική Ραδιοφωνία Ηρακλείου Αττικής "Επικοινωνία 94fm"

logo-image

Σεβόμαστε το απόρρητό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα

Απόρριψη Ρυθμίσεις cookie
Αποδοχή όλων

Preferences

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ιστότοπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική. Ο νόμος ορίζει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε cookies στη συσκευή σας εάν είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Για όλους τους άλλους τύπους cookies, χρειαζόμαστε την άδειά σας. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί διαφορετικούς τύπους cookies. Ορισμένα cookies τοποθετούνται από υπηρεσίες τρίτων που εμφανίζονται στις σελίδες μας.
  • Απαραίτητη
    Always Active
    Τα απαραίτητα cookies βοηθούν να γίνει ένας ιστότοπος εύχρηστος, ενεργοποιώντας βασικές λειτουργίες όπως η πλοήγηση στη σελίδα και η πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.

  • Εμπορία
    Τα cookies μάρκετινγκ χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση επισκεπτών σε ιστότοπους. Σκοπός είναι να προβάλλονται διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τον μεμονωμένο χρήστη και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για εκδότες και διαφημιστές τρίτων.

  • αναλυτικά
    Τα cookie Analytics βοηθούν τους κατόχους ιστότοπων να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με ιστότοπους συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

  • Προτίμηση
    Τα cookie προτιμήσεων επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως η γλώσσα που προτιμάτε ή η περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

  • Αταξινόμητος
    Τα μη ταξινομημένα cookies είναι cookies που είμαστε στη διαδικασία ταξινόμησης, μαζί με τους παρόχους μεμονωμένων cookies.

Ρυθμίσεις cookie
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Περιοδικό
No Result
View All Result