Ο κιθαρίστας Κάρλος Πέρεζ, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Instagram, την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Άννα Βίσση. Πρόκειται για μια συνεργασία, που κράτησε 11ολόκληρα χρόνια.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο κιθαρίστας αφού ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη και την αγάπη που έλαβε όλα αυτά τα χρόνια, τόνισε ότι στόχος του ήταν πάντα να βάζει τα δυνατά του για να την κάνει να λάμψει.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά από 11 γεμάτα χρόνια, η συνεργασία μου με την Άννα Βίσση τελειώνει εδώ. Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! Πήρα πάρα πολύ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου, πάνω από τη σκηνή, να κατάφερα να δώσω άλλη τόση».
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Μετά από 11 γεμάτα χρόνια, η συνεργασία μου με την Άννα Βίσση τελειώνει εδώ.
Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!
Πήρα πάρα πολύ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου, πάνω από τη σκηνή, να κατάφερα να δώσω άλλη τόση!
Δε θεωρώ και δε θεωρούσα ποτέ τίποτα δεδομένο, ούτε στη «δουλειά» ούτε στη ζωή.
Δεν έχω καλύτερο από το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να βάζω τα δυνατά μου για να την κάνω να λάμψει.
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι μέσα από την καρδιά μου!
Θα τα πούμε πάλι κάπου, κάποια στιγμή, σε μια επόμενη σκηνή!».
Ποιος είναι ο Κάρλος Πέρεζ
Ο Κάρλος είναι Έλληνας με ρουμάνικες και αργεντίνικες ρίζες, επαγγελματίας κιθαρίστας, παραγωγός και συνθέτης. Στο παρελθόν είχε σειρά συνεργασιών ενώ σε συνέντευξή του στο «GuitarSpotGr» στο YouTube είχε μιλήσει για τη σημασία που δίνει το ελληνικό κοινό στους κιθαρίστες και τους μπασίστες. Ο Κάρλος είναι Έλληνας με ρουμάνικες και αργεντίνικες ρίζες, επαγγελματίας κιθαρίστας, παραγωγός και συνθέτης. Στο παρελθόν είχε σειρά συνεργασιών ενώ σε συνέντευξή του στο «GuitarSpotGr» στο YouTube είχε μιλήσει για τη σημασία που δίνει το ελληνικό κοινό στους κιθαρίστες και τους μπασίστες.






