Ο δεύτερος κύκλος των καλοκαιρινών εκδρομών για μπάνιο στη θάλασσα για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ξεκίνησε.
Όπως και την πρώτη, φετινή περίοδο, στις εκδρομές συμμετέχουν δεκάδες μέλη των ΚΑΠΗ που απολαμβάνουν καθημερινά το μπάνιο τους στην παραλία του Τύμβου Μαραθώνα.
Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν ενώ, παράλληλα, τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας των ηλικιωμένων (ειδικοί συνοδοί, ναυαγοσώστης στην παραλία κτλ).
Εικόνες από την εκκίνηση της δεύτερης περιόδου όπου στο ΚΑΠΗ της οδού Αυγής βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, όσο και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου για να ξεπροβοδίσουν την εκδρομή.
Η κα Κωνσταντίνα, μέλος του ΚΑΠΗ Αυγής, μιλά για την έως τώρα εμπειρία μιας και συμμετείχε και στην πρώτη περίοδο του προγράμματος.
Το ρεπορτάζ είναι του Χρήστου Μαντζουράνη.





