Βρέθηκε η σορός του 54χρονου που είχε δολοφονηθεί στη Θεσσαλονίκη, στα Μάλγαρα – Κυμίνων.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τη σορό εντόπισαν περίοικοι που περνούσαν από την περιοχή και ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛΑΣ, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για την λήψη των απαραίτητων μέτρων.
Προφυλακιστέος ο ένας δράστης – Τι ισχυρίστηκε
Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος, που διώκεται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του 7ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο φυσικός δράστης θα έφτανε στο σημείο να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή.
Όπως είπε, προσπάθησε να τον αποτρέψει, παίρνοντάς του το πιστόλι, αλλά ο δράστης κατάφερε να πυροβολήσει.
Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν πετάξει το πτώμα του 54χρονου στον Λουδία ποταμό, ενώ νωρίτερα είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών.
πηγή: cnn.gr






